bloc@ires…
Sopa Miso… Més ben dit, el Miso… uns dels aliments / nutrients fermentats més valorats i consumits originari de la Xina en territoris freds… s’ elabora en la fermentació dels grans d’ arròs, soja, blat, ordi, etc… segons les varietats…
El Miso, es un dels ingredients més habituals, una cullereta de miso per persona, gairebé diari en la cuina Macrobiòtica… un vol de brou vegetal com l’ inici de l’ esmorzar, pel migdia també d’ inici i/o amb plats de sopa, cereals, verdures, etc… quan ja ha fet el bull doncs conservarem les seves propietats virtuoses… per la flora intestinal, desintoxicant, en dóna escalfor i un agradable sabor en els àpats què mengem…
M’agrada molt i des de fa anys i sempre què puc en sóc consumidor habitual i ho noto… !!!
Inserim unes pàgines de la xarxa amb més informació…
http://patriciarestrepo.org/alimentacion/el-miso-regalo-de-los-dioses/
http://www.mimasa.net/mugi-miso-p4.html
http://www.alimentacion-sana.org/informaciones/alimentos/miso.htm
http://www.enbuenasmanos.com/articulos/muestra.asp?art=1172
http://www.mireiagimeno.com/alimentos/miso
http://aprendiendo-macrobiotica.blogspot.com.es/2007/11/sopa-de-miso-bsica.html
http://www.botanical-online.com/propiedades_miso.htm#
Espero us agradi… Salut, Gràcies… boix*
Deixa un comentari