bloc@ires…
Seitan elaboració Iniciem la elaboració de Seitan a Casa nostra, doncs acostuma a ser un dels aliments més habituals en la nostra alimentació, nutrició i el podem fer-ho molt fàcil i agradable a Casa.
Ingredients…
Farina de blat glutinada, aigua mineral sense aditius, clor, etc…, alga kombu, salsa de soja tamari, all, julivert, ceba, gingebre, romaní verd, pebre, etc…
Mesures… una peça què hi cap en la mà…
- 1 tassa de cafè de farina de blat glutinada.
- 1 tassa de cafè d’aigua natural, mineral, sense clor.
- 1/4 de tassa de cafè de salsa de soja, tamari, al gust personal
- 1 tira d’alga kombu, 15 cm tallada a 3 cm.
- La resta d’ingredients, un màxim 3 a 5, talls petits i al gust, all, julivert, ceba, gingebre, romaní verd, pebre, etc…
Com fer-ho…
- Barregem amb les mans la farina en sec i els ingredients escollits i quan ho tinguem fet, afegim l’aigua i fem una o dues boles enganxoses i esponjoses. Tot seguit posem les boles en una cassola d’acer, afegint el triple d’aigua o més del volum què facin les boles, més verdures al gust, dos a tres raigs de salsa de soja, tamari, gingebre, farigola, etc…, es diu… semblant, com si féssim brou de verdures, a més de coure i donar aroma al seitan, tenim brou disponible per coure cereals, quinoa, cous-cous, sèmola de verdures… etc
- Es bull una hora i mitja, el volum del seitan es dobla, tacte esponjós, i quan més salsa de soja hagin afegit, el color serà més fosc o negre, quan més bull, més consistent, endurit ens sortirà, el brou de verdures, l’aprofitem per coure cereals, quinoa, cous-cous, sèmola de verdures… etc+Info… vídeo Seitan macrobiòtica… Cuina restaurant Macrobiòtic Zen Barcelona editat per la senyora Maribel Díaz, responsable del restaurant Macrobiótic Zen a Barcelona.
+Info vídeo Seitan macrobiòtica… Cuina restaurant Macrobiòtic Zen Barcelona editat per la senyora Maribel Díaz, responsable del restaurant Macrobiòtic Zen a Barcelona.
Espero us agradi… Salut, Gràcies… boix*
Deixa un comentari