• Inici
  • Sóc + web
    • sóc… jo
    • sóc… Contacte
    • Subscripció web boix1.cat
    • sóc… els Mestres
    • sóc… web boix1.cat
      • Tema News Pro StudioPress
      • boix1.cat 2015feb19 Nou
      • Política de les Galetes
    • web… Crear
      • Entrada Pàgina Eines
      • Imatge Capçalera web WP
      • Icona Accés a web Giny WP
      • Anem Amunt amb Giny WP
      • Pages Apple doc #1
      • Aula Cm codi web HTML CSS
  • Espai Indret País
    • Catalunya
      • Vegueries de Catalunya
        • Vegueria Barcelona
        • Vegueria Camp de Tarragona
        • Vegueria Catalunya Central
        • Vegueria Girona
        • Vegueria l’ Alt Pirineu i Aran
        • Vegueria Lleida
        • Vegueria Penedès
        • Vegueria Terres de l’ Ebre
      • Catalunya nord
    • Aragó
    • França
    • País Valèncià
    • Illes Balears
    • Euskadi
    • Nafarroa
    • Espanya
      • La Rioja
      • Castella i LLeò
      • Galicia
      • Madrid
      • Castella La Manxa
      • Murcia
      • Andalucia
      • Extremadura
    • Itàlia
    • Alemanya
      • Schwarzwald
    • Suissa
    • Europa
      • Portugal
      • Eslovènia
      • Croàcia
      • Sèrbia
      • Hongria
      • Bulgària
      • Turquia
    • Àsia
      • Israel
      • Turquia
      • Irán Persia
      • Singapore
      • Indonèsia
      • India
    • Amèrica
      • Estats Units d’ Amèrica
      • Canadà
    • Spotting
    • Proposta Camí
  • Entrada Pàgina
    • Camí EntPàg
      • Festes EntPàg
        • Imatges EntPàg
          • Spotting EntPàg
          • Vaixell Creuer EntPàg
    • Proposta Camí EntPàg
    • Món Fotogràfic EntPàg
    • Antroponomía EntPàg
    • Coneixement Humà EntPàg
    • Coneixement Natura EntPàg
    • Salut Detalls EntPàg
    • Salut Pràctiques EntPàg
  • Imatges Categ
    • Camí
    • Festes
    • Viatges
    • Imatges
    • Fotografia
    • Spotting
    • Vaixell Creuer
    • Temps de
      • Primavera
      • Estiu
      • Tardor
      • Hivern
      • Nits
  • Leica
    • Leica M-E
    • Leica M8
    • Leica Summarit-M 35mm f/2,5
    • Leica Summarit-M 75mm f/2,5
    • Leica Tele-Elmar-M 135mm f/4 11851
  • Món fotogràfic
    • Eines Fotogràfiques
      • Leica M-E Firmware Hardware Sensor #Expos
      • Leica M-E Firmware Actualització
      • Fotografia de Carrer BN
      • Milano Coktail-Bar
    • Càmera
      • Nikon FM2
      • Nikon D700
      • Canon Ixus 70
    • Lab Fotogràf Revela6
    • La Placa Fotográfica
    • Imatges
    • Fotografia
    • Web Bloc Fotogràf
      • Albert Tesón LFI
      • Lluis Ripoll Flickr
      • Lluis Ripoll FB
      • Gero Mota Bloc
      • Gero Mota Flickr
      • Carnuzo Flickr
      • Andrés Flickr
      • Nicholas Dominic Talvola
      • QuimRC Flickr
      • Boparti Lm Flickr
      • Miquel Be-Je FB
    • Expo Fira Fotogràfica
      • Lluis Ripoll… Barcelona Una Mirada 1989-2005
      • Lluis Ripoll… The Invisible Street Photographer of Barcelona
      • Josep Rios… SanFerminak
      • Josep Rios… Tractorada
      • Josep Rios… Setembre 2017
      • Nicholas D. Talvola Model 3255
      • Revela-T 2013
      • Revela-T 2014
      • Revela-T 2015
      • Revela-T 2016
      • Revela-T 2017
      • Revela-T 2018
      • Visa L’Image 2018-1
      • Visa L’Image 2018-2
      • 55 Urnes Llibertat
  • Bloc boix i Altri
    • boix1.wordpress.com
    • Spottingboix
    • Fòrum LeicaeMe.com
      • LeicaeMe boix Galeria
    • Spotters Bcn-El Prat
      • @SpottersBcnPrat
      • #SpottersBcnPrat
      • SpottersBcnPrat FB
      • SpottersBcnPrat Flickr
      • Josep Cubias web
      • Josep Cubias Flickr
      • @Jose M Deza
      • @JCLacruz
      • @Jordi Martin Garcia
      • @Òscar Martinez
      • #Òscar Martinez
      • Jorge Medina blog
      • @Jorge Medina
      • @Tomás Méndez
    • Aena vols temps real
    • Cerca dades avió
    • Spotter AradBcn Imatges
    • AirSpotters Imatges
    • Via Michelin Mapes
    • NCL Norwegian Creuers
    • MSC Creuers
    • Barcelona Port Creuers
    • Barcelona Creuers
  • Contacte

boix1.cat

Coneixement Humà, Natura, Imatges i Viatges d'en boix

  • Antroponomia
    • Felipe de Torres del Solar… Antropònom
      • Antroponomía… Estel Pentalfa
    • Carmen Caraballo Ortega… Antropònoma
      • Amistad Idealista, Realista y Práctica – Decáda para la Regeneración
    • Dodecalogo 12 Lleis Antroponòmiques
      • Cronarquía Llei del Temps
      • Ecoarquia Llei de l’Espai
      • Estequiarquia Llei de la relació Mineral
      • Fitarquia Llei relació Vegetal
      • Zoarquia Llei de relació Animal
      • Angelarquia relació Anònima
      • Cinemarquia Llei de l’Exercici Equilibri Creador
      • Bromatarquia Llei de l’Alimentació Equilibri Destructor
      • Liparquia Llei del Repòs Equilibri Conservador
      • Estesiarquia Llei de les Sensacions
      • Epitimarquia Llei dels Sentiments
      • Fronemarquia Llei dels Pensaments
    • Antroponomia Vitacultura
      • Espai consultes Felipe de Torres i Carmen Caraballo
        • Exemple curs Antroponomia
          • Curs Alimentació i Nutrició Lleida 1984gen-feb
            • 1er Sóc Jo…
      • El Pa dels nostres Fills
    • Antroponomia Iridologia
      • Iridologia
    • Antroponomia Exercici
      • Ciclisme
    • Antroponomia Alimentació i Nutrició
      • Antroponomía… Alimentació i Nutrició
      • Preparat vitamínic mineral Regenerador
      • macrobiòtica… Sopa Miso
      • fitoteràpia… Cordyceps Sinensis
    • Antroponomía Repòs
    • Antroponomía Banys
    • Antroponomía Agricultura Euténica
    • Antroponomía Llibreria Web Bloc Xarxa
      • antroponomía… Llibreria Web
  • Coneixement Humà
    • Astrología… Tito Maciá
      • Fòrum Tito Maciá
    • Quiromància… Amor Estadella
    • Tarot… Amor Estadella
    • Coneixements Antoni S
      • Reflexología del Peu Antoni S
      • Técnica Metamòrfica Antoni S
      • Yukido Energia Antoni S
      • Enneagrama Antoni S
      • Els Senders Antoni S
      • Somnis Antoni S
    • Quirología DigitoAnàlisi… Antonio Cerdá Barberá
    • Kabbalah Càbala
      • Shimon Halevi Kabbalah Society
      • Escola de Misteris
    • Teràpia mà xinesa
    • Enneagrama…
    • Numerología…
    • Antroposofía… Rudolf Steiner
  • Coneixement Natura
    • Macrobiòtica
      • macrobiòtica… Cuina restaurant Macrobiòtic Zen Barcelona
      • macrobiòtica… Salut Nutrició Emocions video per Josep Maria Villagrasa
      • macrobiòtica… Cuisine et Santè – Saint Gaudens
      • macrobiòtica… Sopa Miso
      • macrobiòtica… Seitan elaboració
    • Espai Menjar Vegetarià Macrobiòtic
      • macrobiòtica… Espai Menjar sense Tastar
    • Tina Asensio Euskal Eskola Makrobiotikoa
    • Hidroteràpia Banys Balnearis
      • Balneari Broquetas Caldes de Montbui
    • Antroponomía Agricultura Euténica
    • Agricultura Biodinàmica
    • Agricultura Ecològica
    • Web Bloc Natura
      • Josep Pamies Herbes Plantes Medicinals
      • Plantes Agrícoles Forestals
      • Jardí Menuda Natura
      • Oli Menta Japonesa
      • Mon Natura Pirenus
  • Salut Detalls
    • 1er Sóc Jo…
    • Mantra Cos i Felicitat
    • El Cos, el nostre Missatger
    • Transcripció Errònia Noms Personals
  • Salut Pràctiques
    • Salut Pràctica Mental
      • Mantra Cos i Felicitat
      • El Cos, el nostre Missatger
      • Si Vols posar-te Malalt
      • Salut pràctica mental… Dites i Fets
    • Salut Pràctica Exercici
      • Ciclisme
    • Salut Pràctica Nutrició
      • Preparat vitamínic mineral Regenerador
      • Espai Menjar Vegetarià Macrobiòtic
      • macrobiòtica… Sopa Miso
      • macrobiòtica… Seitan elaboració
      • fitoteràpia… Cordyceps Sinensis
      • Taula d’Aliments
    • Salut Pràctica Fitoteràpia
      • fitoteràpia… Cordyceps Sinensis
    • Pràctica Hidroteràpia
    • Salut Prevenció Càncer
  • Anem a
    • Amics Saludables…
    • Espai Menjar Vegetarià Macrobiòtic…
    • Botigues Menjar i altres
    • Llibreria i Xarxa Internet
  • Entreteniment
    • Ball
    • Humor
    • Música

antroponomía… Alimentació i Nutrició

3 de març de 2017 by boix 2 Comentaris

bloc@ires…

Alimentación y Nutrición Antroponòmica…   castellà… (1)

Desayuno…  9 horas Solares.

En primer lugar…  Alimentarse con fruta ácida de la temporada y de proximidad o su zumo: limones, pomelos, naranjas, mandarinas, fresas, cerezas, melocotones, albaricoques, ciruelas, manzanas ácidas, kiwi, etc…

Para facilitar la digestión y nutrición, ingerir la cantidad apetecida y en la menor variedad de fruta.

En segundo lugar… transcurridos 20/30 minutos… (la pre-digestión de la fruta).

Puede completarse con…

Dos o tres rebanadas de pan integral, dextrinado (éste muy recomendable) untado con mermeladas dietéticas, queso fresco, requesón, yogur natural, kefir, miel, leche de almendras, lletina, etc…

Preparados vegetales: carnita, seitan, tofu, hamburguesas vegetales, salchichas de soja, tempeh, en plancha o cocido (evitar los alimentos fritos…).

Galletas integrales, de 5 a 10, con mermeladas.

Plato cocido de sopa germo, cereales (trigo, cebada, avena, centeno, espelta, quinoa, etc…) soja verde, arroces.

Bebida de una taza de malta-cebada sola o acompañada de galletas i/o pan integral.

Infusiones varias (menta, tomillo, manzanilla, variedades de té etc…) endulzado con miel.

Puede incluirse en las comidas una cucharada de los nutrientes naturales: germen de trigo, levadura de cerveza, salvado de cereales, polen (preferible con fruta), sésamo, lecitina de soja y otros, gengibre, según necesidades.

Para ayudar y favorecer el Tránsito Intestinal, evitar el Estreñimiento…

Dos o tres días seguidos por semana, la noche anterior preparar el condimento y alimento qué se tomarà como primera parte del desayuno:

En un vaso de agua mineral sin gas, se añadirán de 5 a 8 a ciruelas pasas, 2 cucharadas soperas de semilla de linaza marrón y otras 2 de salvado de cereales y una pizca de anís en grano.

Si se prepara en la misma mañana, se hierve suavemente y se ingiere cuando esté tibio.

Almuerzo…  13 horas Solares (aprox. 4 horas después del desayuno).

Ingerir como primer plato…

Las ensaladas y hortalizas crudas con un máximo de tres a cuatro variedades (lechuga, escarola, pepino, zanahoria, pimiento, apio, cebolla, ajo, rabanitos, nabos, tomate, col cruda, coliflor cruda, alcachofa cruda, etc…) o bien sus correspondientes zumos, pudiéndose aderezar con aceite de oliva, aceite de pepitas de uva, aceite de germen de maíz y otros aceites naturales, cucharadas de germen de trigo, levadura de cerveza, lecitina de soja, sésamo, ajo, cebolla, perejil, berro. etc.

Posteriormente y como segundo plato…

Los alimentos cocidos, como acelgas, coles (condimentadas con anís en grano y/o comino), coliflores, judías verdes, estirabeques, alcachofas, espárragos, etc.

Platos preparados con pimiento relleno, libritos de berenjena, albóndigas de verduras y/o cereales, cocidos, al horno ó vapor, etc.

Soja en sus variedades.
Patatas hervidas, al vapor, en puré y asadas.
Setas variadas en poca cantidad (champiñones, rovellones, shitake, etc. )
Arroces integrales.
Sopas ó sémolas de cereales integrales (prioritario grano entero hervido, fuente de nueva vida) o al gluten (fideos, macarrones, sopas, canalones, pizzas, cous-cous, etc…).

Rodajas de preparados vegetales como carnita, viandina, hamburguesas vegetales, salchichas vegetales, bien crudas, plancha y/o bien incluidas y cocidas en las sopas y sémolas anteriores.

Seitan, tofu, tempeh.

Puede acompañarse con guarnición correspondiente ( tomate, ajo, perejil, etc ).

Rebanadas de pan untado con diversos cremas vegetales.

En el caso de tener sensación de hambre, pueden ingerirse crudos y en un máximo de 3/5 unidades (almendras, avellanas, nueces, pistachos, anacardos, etc…).

Manzana cruda o cocida al horno.

Derivados lácteos… yogur natural y/o kéfir ( en la misma comida, incompatible con verduras).

Merienda… 17 horas Solares (aprox. 4 horas después del almuerzo).

Como en el desayuno, se compone habitualmente de dos fracciones.

En la primera… se toman las frutas dulces o subacidas de la temporada y proximidad (manzana, pera, albaricoque, melocotón, sandía, melón, ciruela, cereza, higos frescos, uvas, granadas, kaki ó palosanto, plátanos, etc…) o en zumo, pudiéndose complementar, con cucharaditas de levaduras, lecitinas, etc.

También en su temporada pueden ingerirse los frutos secos, en cantidades moderadas, maceradas e hidratadas con agua (orejones de melocotón o albaricoque, etc., membrillo, pasas de uva, pasas de corinto, ciruelas pasas, coco, dátiles, castañas, almendras, avellanas, nueces, pistachos, nueces de brasil, etc…).

En la segunda… tomar preferiblemente alimentos a base de cereales integrales (sopas, sémolas, macarrones, fideos, arroces, galletas y magdalenas con mermeladas).

Bebidas de soja, avena, arroz, quinoa y/o con galletas integrales (5 a 8 unidades).

Prácticas Saludables…

10 a 20 minutos antes de las comidas realizar las posturas gimnásticas de antigravedad, duración de 3 a 5 minutos, según aptitudes.

En las comidas, (antes, durante y después) situarse en un espacio tranquilo, relajado y con el pensamiento centrado en el Acto que efectuamos (Somos lo que Comemos).

Ingerir por éste orden, alimento crudo, vapor, hervido y en última instancia frito.

En los desayunos alimentarse con frutas ácidas de la estación y los nutrientes proteicos.

En el almuerzo ingerir las hortalizas y verduras, mayoritariamente crudas.

En la merienda, frugal, consumir frutas dulces y cereales, siguiendo el ritmo trofotropico y biológico de Antroponomía.

Si observa sensación de hambre entre comidas… evitar el picoteo, tan perjudicial y se ingerirà, cuándo hayan transcurrido unas dos horas de la última ingestión de alimentos, entre otros, un vaso de agua mineral, infusiones de menta, manzanilla, tomillo, espliego, etc. y con un máximo de 30 minutos antes de la próxima comida.

Al finalizar la comida reposar de 8 a 24 minutos, recostado del lado izquierdo y en posición fetal.

Intentar beber la menor cantidad de líquidos durante las comidas, para favorecer la buena digestión, con la práctica habitual del orden alimentario, progresivamente disminuirá la necesidad de dichas tomas.

Eliminar el aderezo de vinagre, sal común en los cocidos (con el tiempo el paladar captará los sabores naturales de los alimentos, más gustosos) y los condimentos picantes.

Los alimentos (frutas y verduras, cereales) deben ser los cultivados y madurados  naturalmente y minimamente manipulados.

Alimentarse con pocas variedades de alimentos y además frugalmente (quedar con una pequeña sensación de hambre) sobre todo en la merienda.

Cuando se desee, puede ingerirse únicamente un solo alimento, beneficia la digestión y consumo de energía.

Caldo Depurativo…

  • Es recomendable realizar al gusto personal y en los periodos que se deseen, la ingestión de un caldo depurativo, incluyendo algunos de los alimentos siguientes,(apio, ajo puerro, cebolla, chirivia, ajo, un poco de tomillo, espinacas, zanahoria, col, acelga, espárragos, borraja, cola de caballo, etc…).
  • En un recipiente de acero inoxidable, añadir agua mineral y una cantidad prudencial de alguno de los alimentos indicados anteriormente, hervirlo a fuego lento hasta que se reduzca a la mitad.
  • Ingerir un vaso caliente y aderezado, si se quiere con unas gotas de zumo de limón, 30 minutos antes de las comidas y/o transcurridas dos horas de las comidas.

    (1)… Consell de menú diari, què em va oferir en la primera consulta Antroponomica rebuda del senyor Dagoberto Rincón, estudiant de 2ón de Medicina a Saragossa i deixeble dels coneixements del Mestre Don Felipe de Torres del Solar, cercaré l’original, doncs es d’un gran record, pel canvi en la meva vida de Salut, Pau, Amor i Benestar… i el meu accés al món de l’Antroponomia.  Properament, ho escriurem en català !!!

Espero us agradi, tingueu bon Apetit i Profit !!!,  Salut, Gràcies… boix*

Arxivat com a: Antroponomía Alimentació i Nutrició, Antroponomía Coneixement Salut, Antroponomía Coneixements Salut EntPàg Etiquetat com a: Antroponomía, Antroponomía Alimentació i Nutrició

Giny + Text + HTML ... ! què es visualitza a "After Entry" on podem comunicar les opcions... 'Si vol fer un comentari', 'Anar enrere', 'Crear un menú' o d'altres opcions, etc.

Comentaris

  1. Jaume ha dit

    20 de maig de 2019 a les 20:53

    Hola ¿donde comprar sopa germo ?

    Respon
    • boix ha dit

      21 de maig de 2019 a les 16:29

      Bona tarda Jaume…
      Fa temps que no es ven la Sopa Germo, he consultat el web Casa Santiveri i contactat Casa Santiveri Cuéntanos i m’han respost: AtencionAlConsumidor Encuny 8, 08038 Barcelona tel +34 932986814
      “Benvolgut Josep,
      La sopa Germo tenia com a ingredients farina de blat i vegetals deshidratats, ceba, tomàquet, pastanaga, api.
      Actualment tenim la sopa juliana però només té verdures deshidratades.
      Per a qualsevol consulta, li oferim el nostre telèfon d’Atenció al Consumidor 93 2986814.
      Gràcies per la vostra confiança en la nostra empresa i en els nostres productes
      Salutacions cordials,
      AtencionAlConsumidor Encuny 8, 08038 Barcelona. .
      La meva aportació… La sopa Germo, era blanquinosa i segons l’aigua afegida, espesa, i prioritzava el gust de les verdures blanques, la ceba, l’api, etc.
      En tot cas, pots fer-la semblant, amb flocs de civada i d’altres cereales, i la sopa Juliana actual de la Casa Santiveri i quan sigui feta, batre-la, per donar-li la consistència espesa.
      També pots barrejar flocs amb sèmola de verdures deshidratada, molt verda, tenint en compte, que amb poca quantitat s’espesa molt ràpid.
      La Casa Sorribas / Briográ, tenia i/o té la sopa Kesvit, verdures deshidratades i predomina el color verd.
      En botigues d’alimentació dietètica i normals, hi ha verdures concretes deshidratades i pots crear-te la sopa al gust.
      Bon profit, i vols quelcom més, m’ho dius…
      Salut, Gràcies… boix*

      Respon

Deixa un comentari Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

L'Espai ... !!
  • Espai Indret País
  • Catalunya
  • Catalunya nord
  • Aragó
  • França
  • Antroponomía
  • Coneixement Humà
  • Coneixement Natura
  • Salut Detalls
  • Salut Pràctiques
  • Sóc + web boix1.cat
Leica
  • Leica M-E
  • Leica M8
  • Leica Summarit-M 35mm f/2,5
  • Leica Summarit-M 75mm f/2,5
  • Leica Tele-Elmar 135mm f/4 11851
Imatges
  • Camí
  • Viatges
  • Festes
  • Spotting
  • Vaixell Creuer
  • Imatges
  • Fotografia
  • Imatge Destacada
Món fotogràfic
  • Eines
  • Expo Fira
  • Nikon FM2
  • Nikon D700
  • Canon Ixus 70
  • Primavera
  • Estiu
  • Tardor
  • Hivern
  • Nits
Entreteniment
  • Ball
  • Música
  • Humor
  • Humor Acudits
Vol seguir-me !

Meta

  • Entra
  • Sindicació de les entrades
  • Sindicació dels comentaris
  • WordPress.org (en anglès)
Anem ^ !!

Copyright © 2021 · News Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Entra

Usem galetes / cookies per Assegurar-nos..., ens donarà un millor Coneixement i Experiència en la Web. Si continua Navegant... Alhora Vostè ens dona el seu consentiment per l´ús de les galetes / cookies... Moltes Gràcies...

Continua...
Esbrini'n més »